Forumi Publik i #NATO, event i organizuar gjatë Samitit të #NATOS do të zhvillohet në Vilnius, Lituani, më 11-12 korrik 2023.
Organizata People in Focus është e nderuar të njoftojë se është partner institucional në Shqipëri për këtë event organizuar nga NATO,nëbashkëpunim me Qendrën e Studimeve të Evropës Lindore, German Marshall Fund të Shteteve të Bashkuara, Konferencën e Sigurisë së Mynihut dhe Këshillin Atlantik.
Ju mund të merrni pjesë online duke u regjistruar në këtë link:https://natopublicforum2023.lt/en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *