Trajnim Lokal zhvilluar në Tiranë mbi Gazetarinë Qytetare 

Të rinj nga qytete të ndryshme të Shqipërisë u mblodhën për të ngritur kapacitetet e tyre mbi gazetarinë qytetare. Ata ishin vërtet të angazhuar dhe të etur për të mësuar rreth edukimit mediatik, verifikimit të fakteve dhe krijimit të përmbajtjes në internet si gazetarë qytetarë.Ata patën gjithashtu mundësinë të shkëmbejnë opinione mbi situatën e edukimit mediatik në vendet e BE-së me ekspertë bullgarë dhe italianë.

Aktivitete të tjera do të njoftohen së shpejti. Stay tuned…

Për më shumë informacion, klikoni faqen e internetit të projektit jour-you.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *