Thirrje për Pjesëmarrës

Shoqata e Përdoruesve të Pyjeve dhe Kullotave Golaj dhe Organizata People in Focus, ka kënaqësinë t’ju ftojë në trajnimin me temë: “Rritja e kapaciteteve të të rinjve të bashkisë Has…