Sondazhi “Perceptimi mbi NATO-n” u zhvillua në kuadër të projektit ” NATO në Shqipëri: Zhvillimi i qëndrueshëm nëpërmjet informimit të shoqërisë” i cili mbështetet financiarisht nga NATO Public Diplomacy Division .
PART 2: Gjeni disa të dhëna të tjera nga analiza e sondazhit. 80% e pjesëmarrësve ishin me arsim të lartë dhe 20% me arsim të mesëm dhe të ulët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *