📣Thirrje për pjesëmarrje – “Shkolla Verore e Ballkanit Perëndimor-Edicioni i Parë”
🎯 Jeni i ri/e re, 18-30 vjeç?
🎯Jeni nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Kosova dhe Serbia?
🎯A keni dëshirë të fitoni përvojë dhe njohuri ndërkulturore mbi turizmin në Ballkanin Perëndimor?
✅Kjo është mundësia juaj!!!
📌Klikoni linkun mëposhtë dhe plotësoni formularin për të pasur mundësinë të bëheni pjesë e një eksperience të paharrueshme ndërkombëtare në datat 27 shtator deri më 2 tetor 2022 në Pogradec, Shqipëri.
⏳Afati i fundit i aplikimit: 26 gusht 2022
“WB Summer School – Edicioni i Parë” financohet nga Western Balkans Fund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *