People in Focus hap thirrjen për praktikë pune. Organizata jonë po implementon aktualisht projekte në fushën e të drejtave të njeriut, edukimit mediatik, edukimi dhe trajnimi profesionale, gamifikimit, shëndetit mendor (fenomeni hikikomori).

Ne po kërkojmë për studentë të cilët janë të motivuar të njihen me punën administrative dhe në terren.

Kush mund të aplikojë?

– Studentë nga mosha 18-25 vjeç
– Përkthyes të rinj të gjuhës angleze
 Preferencë: Aplikantët nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
– Aplikantët duhet të jenë të motivuar të punojnë në grup

Aplikoni në link-un: https://forms.gle/TFFf1pc2DupG5gPs8

Aplikanti fitues do të pajiset me letër reference në fund të intershipit.

Afati i aplikimit është deri më datë 28 Shkurt 2023.
Vetëm aplikanti fitues do të kontaktohet nga People in Focus.

Aplikoni – Kjo është mundësia juaj!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *