⁉️ A keni dëgjuar mbi fenomenin e HIKIKOMORIT (nga japonishtja, vetizolim)?
🎯 Izolimi i të rinjve po bëhet një problem dhe statistikat tregojnë se numri i të rinjve të preku po rritet me shpejtësi.  
✅ Workshop-i internacional u zhvillua në Tiranë në kuadër të projketit “Beyond the Doorstep”, mbështetur nga programi Erasmus + për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të dhënë informacion mbi temën.
🔷 Punonjës socialë, Mësues, Psikologë, Punonjës Rinorë nga Shqipëria, Italia, Turqia dhe Bosnjë dhe Hercegovinë u mbodhën dhe paraqitën situatën e të rinjve në shtetet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *